Idén 2010.-ben is megrendezésre került a Babamamaexpo, amelynek helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna volt november 12-14-én. A szervező cég felkérésére a Lakberendezők Országos Szövetségének három lakberendező tagjával ( Berzsenyi Mártával, Kozáry Enikővel, és Szentgyörgyi Ágotával vállaltuk el, hogy egy 100 nm-es standon Jövőbe mutató gyerekszobákkal színesítsük a rendezvény hangulatát. Erről szeretnék most pár képpel rövid ízelítőt nyújtani.

 

Szülői hálószoba, babaággyal.

 

 

 

 

 

 

Ovis korosztály szobája

 

 

Tini szoba

 

 

 

 

 

Közösségi tér, ahol az érdeklődőket fogadtuk

 

 

 

 

Címkék: énblog blog budapest közélet magyarország képek életmód lakás mindennapok hirek életképek otthon lakberendezés élménybeszámolók lakberendező lakberendező blog

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr382461471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2010.12.05. 09:15:21

Élőben nem láttam, de a képeken lévő "helyiség" mind kellemes, nyugodt, tetszik, elfogadnám :)

A tiniszobához talán klasszikusabb bútorokat és kényelmesebb széket választanék, mert ebben a környezetben nemigen lenne kedvem tanulni, inkább csak lustálkodni (na nem mintha egy jó székkel ösztönözni tudtak volna annak idején a tanulásra, de ma már tudom, hogy egy kényelmes szék fél egészség) :)
süti beállítások módosítása