egykislakberendezes.jpg 

Ma már egyre többen jutnak el arra az elhatározásra, hogy lakberendező segítségét vegyék igénybe lakásuk berendezési terveinek elkészítéséhez.

Ennek oka általában időhiány, vagy tanácstalanság, de előfordulhat az is, hogy egy családon belüli túl sok elképzelés összehangolása miatt kell szakembert bevonni a munkába.

Lakberendezői tevékenységem során a munkafolyamat elkezdésekor a stílus meghatározása mellett a funkcionális igények felmérését sem hagyom szem elől téveszteni. Kicsinyenként nem mindent az ügyfélre zúdítva kezdem el a munkát az alaprajzi lehetőségek felvázolásával, majd további közös egyeztetés eredményeként megrajzolom a végleges alaprajzi változatot, amihez már konkrét színtervet is készítek.

Ezután a látványtervekhez szükséges méretarányos falnézeteket rajzolom megahol pontos egyeztetéssel megbeszéljük, hogy az ügyfél, egy adott falszakaszon kb. mennyi könyvet szeretne elhelyezni, ehhez inkább a nyitott, vagy a zárt bútorokat kedveli, igényt tart-e fiókos szekrényelemekre stb.

További több órás egyeztetés eredményeként születnek meg a 3D-s látványtervek és ezek elfogadása esetén kezdem meg az összes kivitelezőnek szükséges kiviteli terv elkészítését.

16_3d-s_latvanytervezes.jpg

  

Mindeközben már többnyire túl vagyunk a hideg és melegburkolatok kiválasztásán, a bútorok színeinek anyagainak meghatározásán, s amíg a kivitelezők az árajánlatot készítik addig mi a további beszerzéshez szükséges üzletek lelátogatásával foglalkozunk.

A tervezés általában egy-másfél hónapot vesz igénybe, aminek során minden egyes munkafázis végleges elfogadása után születnek meg az újabb és újabb tervek.


További lakberendezéssel kapcsolatos információk: a www.egykislakberendezes.hu weboldalomon

Ingyenes árajánlat kérés a 06-30-9512-765-ös telefonszámon

Címkék: énblog blog gondolatok építkezés életmód lakás életképek otthon lakberendezés élménybeszámolók lakberendező lakberendező blog

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr852111175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása