Elkészült Érden az az orvosi váró, amit eddigi lakberendezői tevékenységem során az egyik legkedvesebb munkámnak tekintek.

 

 

  

A váró és a rendelő burkoló lapjai márvány utánzatú csiszolt gress lapok, egyes helyeken a falon is felfuttatva. A nagy világos (szűrke és sárga) fényes lapok, a falon és a padlón találkozó fugák összhangja, mind a rendet, a nyugalmat és a tisztaságot sugallják.

 

 

A rendelőt a szokásos fehér, vagy szürke bútorzat helyett élénk kék színnel tettük színesebbé. A váró sárga falszíne remélhetőleg kicsit vidámabbá teszi a várakozók hangulatát.

  

A recepciós pult egyedi tervezésű, többször késelt fafurnéros bútorlapból és üvegbetétek alkalmazásával lett megtervezve és kivitelezve. A falakat vidám selyemképek teszik barátságossá.

További képek a rendelőről: www.egykislakberendezes.hu

Címkék: énblog blog közélet magyarország képek építkezés életmód lakás mindennapok hirek gondolatébresztő életképek tervezés otthon lakberendezés élménybeszámolók lakberendező gipszkartonozás lakberendező blog épíkezés bútor készítés 3D-s látványtervek érdi lakberendezés lakberendezés érden

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr121791482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása