A természet ébredésével együtt, valamennyien vágyunk a megújulásra. Szívesen beszerzünk ilyenkor néhány, a legújabb trendekhez igazodó újdonságot. A szerencsésebbek pedig nem csak a gardróbjukat frissíthetik fel ilyenkor, hanem otthonukba is visznek némi változást, egy kis vérfrissítést...

Mit szólna, ha a papírcsónak többé nemcsak a kreatív sarokban, gyermekünk tanulószobájában – hanem a fürdőszobánkban is megjelenne? A Marmorin egyedi, több neves díjat is nyert designerei megalkották a PALERA „papírcsónak” mosdót.

01_foto_papircsonak_mosdo.jpg

A PALERA egyedi design, különleges, meglepő formavilág, mely meghatározó eleme lesz majd a fürdőszobának, ahová betervezi! Ez a jelleg nagyon erőteljes, így érdemes lesz majd hozzá alakítani a többi elem vagy berendezés stílusát is. Lehet például piros - fekete a fal, a csempe – a japán origami stílusát még tovább erősítve. Vagy válogathatunk a színes, vidám csempék között is, ha a gyerekeknek akarunk kedvezni.  Egy ennyire egyértelmű formához egyenesen dukál a szép és igazán hozzáillő csempe kiválasztása, melyet a VS Fürdőszoba üzleteinek gazdag és sokszínű kínálatából játszi könnyedséggel megtehetünk.

Most azonban nézzük máris tovább, milyen különlegesség található még a Marmorin Prestige termékek széles, ám egyedi palettáján! Íme, az előbb látott szögletes formák majdnem tökéletes ellentéte: a kellemes, lágyan lekerekített ívek, az ISAR nevű Prestige – kollekcióban. A család egy igazi különlegesség, ahol a lekerekített illetve a szögletes formák igen érdekes, modern keverékével szembesülhetünk. Kellemesen sarkított ívek, hosszúkás élek, valamint harmonikus ívek, és meglepő magasságok jellemzik ezt a 3 termékből álló családot.

 02_c_ISAR_KÁD.jpg

02_b_ISAR_KÁD.jpg

02_a_ISAR_KÁD.jpg

 


A szépséges Goccia kádra is érdemes még vetnünk néhány elismerő pillantást! Van is mire, hiszen a Marmorin kollekciók egyik legmerészebb darabja ez a „hajtogatott” kád, mely létezik a képen is látható alul fekete - fölül fehér változatban, de egyszínű hófehérben is választhatjuk. A fehér változat különlegessége a matt és a fényes felületek játéka az anyagban. Ebből is látni, milyen különleges és egyedi csodákat tudnak létrehozni öntött márványból… 

03_a_GOCCIA_kád_black_and_white.jpg  03_b_GOCCIA_kád_white.jpg

 

Mit érdemes tudunk erről a sokoldalú anyagról?

Az öntött márvány anyag - melyből előszeretettel gyártanak mosdókat és más szanitereket - korunk fejlesztése. Finomra őrölt gránitporból, üveggyantából áll, melyet összetömörítve, tömör, magas szilárdságú anyagot kapunk.  Felülete nemcsak könnyen tisztítható, hanem az esetleges, kisebb sérüléseket is egyszerűen javíthatjuk. A lengyel Marmorin gyár szakemberei többek között ezüstport is vegyítenek az anyagba - ez a már korábban bemutatott „Bio Cote” technológia, - mely meggátolja a baktériumok gyors elszaporodását a termékek felületén.

Egyedi, különleges formákat keres? Fontosak Önnek a legújabb trendek? Vagy egy nagyobb projekthez egyedi elképzelése van?

További információkat a V-S Fürdőszoba szaküzleteiben kaphat, ahol a szaküzlet munkatársainak készséges segítségével közel 600 féle formából lehet választani!

Elérhetőség: www.vsfurdoszoba.hu

 

Címkék: blog gondolatok építkezés életmód lakás mindennapok hirek tervezés otthon lakberendezés tanácsok fürdőszoba lakásfelújítás lakberendező szaniter látványtervezés lakberendezo lakberendezők lakberendező blog épíkezés lakásfotók lakásbelsők lakás átalakítás lakás felújítás VS FŰRDŐSZOBA lakberendezése marmorin

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr85887792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása