3D-s hatás a lakberendezésben

Egyedien merész megoldásra vágyik? Különleges falak, modern enteriőrök? Mégis elegáns legyen azért az összhatás? Most a megvalósítása sem kell, hogy sokáig várasson magára, ugyanis akár már a csempézett falunk is lehet 3d-s hatású! Hogyan? 

KEP_01.jpg

Az idei év nagy trendje már a lakberendezés terén megmutatkozott: ez pedig a 3d-s hatás. Vagyis azok a faldíszítő és dekorációs megoldások, amikor a csempe - vagy sok esetben más, a fali csempét helyettesítő falburkoló, dekorációs elem - izgalmas mintázata nemcsak két dimenzióban jelenik meg, hanem egész elképesztő módon kiemelkedik a térből.

 KEP_02.jpg

A legújabb őrület tehát a 3D-s fali panelek, melyek közül a modern technika vívmányainak köszönhetően számtalan stílusból és megoldási koncepcióból válogathatunk.

A DUNIN gyár 3 különböző mérettel, és számtalan egyedi vagy éppen klasszikus stílusú fali paneljei között bátran érdemes válogatnunk, hogy otthonunk igazán ránk szabott, trendi és attraktív legyen!

 KEP_04.jpg

Némelyik kicsit avantgard, de ha megnézzük a teljes kínálatot, a természetesség jegyében éppen úgy találhatunk köztük kedvünkre valót. ha pedig igazán merészet szeretnénk, akkor az absztrakt minták vagy éppen a kígyóbőröket utánzó felületek sokszínű variánsaiból is lehet szemezgetni.

KEP_03.jpg

A DUNIN fali panelek gazdag választékát megtekinthetik a VS Fürdőszobaszalon üzleteiben!

 

 

 

 

 

 

Címkék: blog képek életmód lakás mindennapok hirek gondolatébresztő fotók életképek tervezés otthon lakberendezés lakásfelújítás lakberendező szaniter látványtervezés lakberendezo lakberendezők lakberendező blog épíkezés lakásfotók lakásbelsők lakás átalakítás lakás felújítás látványtervek lakberendezése DUNIN

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr216095728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása