Ezt a 100 nm-es lakást ügyfeleim fehérre festve vették át az építtető cégtől a XIII.kerületben. A lakberendezési tervek elkészítésére és  a kivitelezés befejezésére kértek fel. Így a bútorozás/függönyözés és díszítéseken kívül sor került a konyha pici átalakítására, hogy azt praktikusabban lehessen majd használni és a lámpák számainak és helyeinek átgondolására.

A terveket és a lakás végleges átadását 2019-ben a fotókat 2020. novemberében készítettük. :-)

A fotókon látható két üvegfestmény Csupor Ágnes munkája.

 

eloszoba_lakberendezese.jpg

konyha_lakberendezese.jpg

csupor_agnes_festmeny.jpg

referenciamunka.jpg

lakberendezes_budapest.jpg

lakberendezo_referenciakep.jpg

falikep_keszites_egyedi.jpg

haloszoba_lakberendezese.jpg

csupor_agnes_mukaja.jpg

haloszoba_tervezese.jpg

gyerekszoba_tervezese.jpg

kislanyszoba.jpg

 

Címkék: életmód lakás mindennapok hirek életképek felújítás tervezés otthon lakberendezés lakásfelújítás konyha bútor gyerekszoba élménybeszámolók lakberendező látványtervezés lakberendezo lakberendezők lakberendezési lakberendező blog épíkezés lakásfotók lakásbelsők lakás átalakítás lakás felújítás függönyözés látványtervek generál kivitelezés konyha készítés konyha tervezés Gipszkartonozás lakberendezése gyerekszobák lakberendezése lakásfelújítás Szentendre lakberendezési tanács lakberendezés Budapest felújíttott lakás gyerekszoba tervezese Csupor agnes

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr9116307002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása