Aki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy gyermekének külön fürdőszobát tervezhet/terveztethet, annak íme egy kis összeállítás segítségül, hogy milyen anyagokat, termékeket használhat fel.

Hidegburkolat helyett meleg burkolat a padlóra: a szokásos hideg érzetet keltő hidegburkolat helyett,  ajánlatos a kifejezetten vizes helyiségekbe kifejlesztett meleg burkolatot tenni. Az úgynevezett Aqua Step laminált padlókat fürdőszobába és konyhai helyiségekbe tervezték azoknak, akik a fahatású anyagokat részesítik előnyben.

unnamed2.jpg

Az Aqua Step burkoló lapok teljes egészében vízállóak, semmilyen körülmények között nem púposodnak fel.

A fát élethűen helyettesíti, ezáltal kellemes, meleg, természetközeli érzetet nyújt otthonaikban. Ez a kiváló minőségű szintetikus gyanta alapanyagú padló, könnyen tisztítható vízzel, vagy felmosó szerrel is. Tökéletes sűrűségű anyagának köszönhetően, egy abszolút higénikus padlóról van szó, mely hosszú időn át baktérium- és csíra mentes marad, így tökéletes választás lehet allergiásoknak is.

A padló már megvan, de mit tegyünk a falra?

A konkrét gyermekmeséket megidéző csempék, vagy falmatricák helyett az időtállóbb és akár a felnőttek arcára is mosolyt csalogató csempe családok közül ideális választás lehet a Pardyz, vagy az Oxiker idei termékkollekciójából való válogatás.

A kreatív, vidám sokszínű dekor csempék színeit aztán könnyen tudjuk kombinálni a fürdőszobában lévő többi berendezési tárgy színeihez, formáihoz, hogy a végeredményként egy igazi gyerekbirodalmat tudjunk létrehozni.

 

 unnamed3.jpg

Ahhoz pedig hogy az i-re feltehessük azt a bizonyos pontot, érdemes a Laufen FloraKids szaniterei közül válogatni, ahol kifejezetten gyermekeknek szánt szaniterek közül válogathatunk. A szortiment tartalmaz gyermek WC-ket, vagy felnőtt WC-k átalakítására szánt gyermek WC ülőkéket, ami ergonómiai biztonságukkal, a legkisebbek igényeihez lettek kialakítva. A WC ülőke pl. nem csak méretében kicsi, hanem kétoldalt biztonságosan kiszélesedő részére nyugodtan rá is lehet támaszkodni. A vidám virágformájú megjelenés és a kukac formájú tükör pedig, kellemes időtöltést jelenthet még arra a fránya fogmosásra szánt időre is.

 unnamed1.jpg

A cikkben szereplő termékeket a VS Fűrdőszoba valamennyi üzletében megvásárolhatják!

Tervezéssel kapcsolatos további információk: www.egykislakberendezes.hu

Címkék: blog magyarország képek építkezés életmód lakás mindennapok hirek gondolatébresztő fotók életképek tervezés otthon lakberendezés fürdőszoba élménybeszámolók lakberendező lakberendezők lakberendezési lakberendező blog épíkezés lakásfotók lakásbelsők lakás átalakítás lakás felújítás VS FŰRDŐSZOBA lakberendezés budán lakberendezése Fürdőszoba tervezés Laufen szaniter

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr636244732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása