24 éves ügyfelem ízlésvilágát tükrözi ez a kék üvegfallal tervezett, mélybarna bútorlapból készült konyhabútor. A lakás további bútorai még készülőben vannak, de a színvilág továbbra is a kék-fehér-barna árnyalatok felhasználásával lettek megtervezve. Ez az összeállítás ugyan sokaknak túl ridegnek tűnik, de egyre több fiatal férfi igényét tükrözi. A konyhában használatos üvegfal is sokakban kétségeket kelthet, de további ügyfeleim visszajelzése szerint a tisztán tarthatósága nem komplikáltabb, mint a hagyományos csempe felületé, sőt sokak szerint a heti kétszeri üvegtisztítóval való letörlése elegendő.

Az ilyen üvegfallal tervezett konyhabútor elengedhetetlen kiegészítője a felső szekrény aljára beépített LED-szalag, ami megfelelő fénnyel rendelkezik és vízálló típusai tökéletesen ellenáll  a keletkezett gőzöknek, ami esetenként más lámpa típusoknál gondot okozhat.

További referencia képek munkáimról: https://hu-hu.facebook.com/egykisalkberendezes

Címkék: blog konyha képek életmód lakás lámpa mindennapok hirek gondolatébresztő fotók életképek tervezés otthon lakberendezés tanácsok lakásfelújítás konyha bútor lakberendező lakberendezo lakberendezők lakberendezési lakberendező blog épíkezés konyhagép LED lakásfotók lakásbelsők lakás átalakítás lakás felújítás látványtervek konyha készítés konyha tervezés lakberendezése

A bejegyzés trackback címe:

https://1kislakberendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr117060489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása